Firestone

Inoreader Forum feeds no longer working in Inoreader?

Recommended Posts

Manual refreshes are still bugged though, the three errored ones above the successful one: 

2017-08-31_153517.png.aaff9221ad5b0c030203625d978406a7.png

Though I assume this is just a temporary issue (DNS cache and the like). Thanks again! 

Edit: Yup, it was temporary, manual refreshes work now as well. 

 

Edited by Firestone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually they have new URLs because of one of the latest updates for the forum platform.  

But we've changed them manually right after this. Could you please check them in your subscriptions?

https://forum.inoreader.com/feed is now https://forum.inoreader.com/discover/all.xml/

https://forum.inoreader.com/index.php?/forum/20-announcements.xml is now https://forum.inoreader.com/forum/20-announcements.xml/ 

Or you can simply re-subscribe for them using the RSS icon under each forum section. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you mean you edited the subscribed feeds in Inoreader, like with Youtube a while ago, https://forum.inoreader.com/feed  wasn't changed. I subscribed just now to https://forum.inoreader.com/discover/all.xml/ and it works. I double checked the announcements feed and only that one was ok (https://forum.inoreader.com/forum/20-announcements.xml/)

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now